Ondertussen in F1 | Trainer De Vries geeft een kijkje in de voorbereiding voor 2023

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. Trainer De Vries geeft een kijkje in de voorbereiding voor 2023 Pyry Salmela, de trainer van Nyck de Vries, plaatste een video op zijn Instagram waarmee de fans een indruk kunnen krijgen van hoe hard de Nederlander op dit moment aan het trainen is. De twee zijn gedurende de winterstop aan het werk in Dubai, en daar blijft De…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head