Ondertussen in F1 | Verstappen vecht tijdens winterstop niet op het circuit, maar met de zee

Tussen al het belangrijke nieuws kun je tijdens een Grand Prix-weekend best wat dingetjes missen. Geen nood, F1Maximaal.nl houdt je in de rubriek Ondertussen in de F1 op de hoogte van alle zin en onzin uit de wereld der Formule 1. Verstappen vecht tijdens winterstop niet op het circuit, maar met de zee Max Verstappen gebruikt zijn vrije tijd tijdens de winterstop goed en gaat in zijn vakantie de zee in. Of de coureur van Red Bull Racing een goede zwemmer is, blijkt niet uit de foto"s, want hij lijkt meer in gevecht te zijn.=https://twitter.com/adaclaws/status/1612515776300285955?s=20&t=sKfLTkxtV8RzCmtR1BwLNw" data-service="twitter"> Hamilton viert verjaardag en…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head