'Op een dag zal Mexico een Formule 1-kampioen hebben in de persoon van Pérez'

De vader van Sergio Pérez heeft hoge verwachtingen van zijn zoon en ziet hem dan ook zeker wereldkampioen worden in de Formule 1. De Mexicaanse coureur heeft zijn tweede seizoen bij Red Bull Racing erop zitten en kon vooralsnog teamgenoot Max Verstappen niet verslaan. Volgens Antonio Pérez hebben we echter het beste nog niet gezien van zijn zoon. De vader van de 32-jarige coureur is blij dat zijn zoon de kans kreeg bij het team van Verstappen. "De band die hij heeft opgebouwd met het team van Red Bull is het beste wat hem kon gebeuren in de Formule 1",…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head