Opinie | Ferrari, Mercedes, Alpine en Alfa Romeo fonkelen als sterren aan de liveryhemel

In aanloop naar de start van het seizoen 2022 presenteerden de deelnemende renstallen één voor één hun nieuwe livery. In de vorige editie hadden zes van de tien teams hun livery gepresenteerd, nu hebben ook Mercedes, Ferrari, Alpine en Alfa Romeo hun kleurtjes getoond; en hoe. Van klassiek rood en wit tot vurig donkerrood en van retrolook tot flitsend nieuw. Er zijn vier sterren toegevoegd aan de liveryhemel die 2022 voor de liefhebber in petto heeft. De liveryregen zette zich voort met de presentatie van de nieuwe Ferrari F1-75. Ieder jaar vraag ik me af hoe de Italianen het voor…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head