Optimisme groeit bij Aston Martin: 'Er zijn nu geen excuses meer'

Bij Aston Martin heerst het geloof dat het team in de komende jaren echt de stap vooruit kan zetten om voorin mee te strijden. EriBlandin, de plaatsvervangend technisch directeur van de Britse renstal, vindt dat het team geen smoesjes meer kan verzinnen om die stap niet te zetten. Als Aston Martin die stap in het komende seizoen niet zet, dan weet Blandin zeker dat het team in de nabije toekomst alsnog de juiste progressie zal boeken. Aston Martin heeft met de aanstelling van Fernando Alonso als coureur van het team haar ambities weer duidelijk gemaakt. De Britse renstal moet zich…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head