Organisatie virtuele 24u van Le Mans reageert op zware kritiek Verstappen: 'Veranderen de regels ook niet voor Max'

Gerard Neveu, de uitvoerend producent van de 24 uur van Le Mans, heeft gereageerd op de kritiek van Max Verstappen. De coureur van Red Bull Racing had last van verbindingsproblemen tijdens de race en was daar zichtbaar geïrriteerd over. De tweevoudig wereldkampioen van de Formule 1 liet ook nog een kritisch statement achter tijdens het evenement. Hoewel de organisatie de problemen bij meerdere rijders betreurt, stelt het dat de regels wel gewoon correct werden gevolgd. Verstappen viel zondagochtend uit nadat hij twee keer uit de server van het spel rFactor 2 werd gegooid, terwijl hij volop in gevecht was om…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head