Oud-directeur Circuit Zandvoort laakt houding lokale politiek: 'Kleinburgerlijk en verrekte stom'

Jim Vermeulen, oud-directeur van het Circuit Zandvoort, is van mening dat de organisatie van de Dutch GP en de gemeente de onrust rondom de vermakelijkheidsbelasting hadden kunnen voorkomen. Vermeulen, die van 1981 tot en met 1987 directeur was van het circuit aan de duinen, zegt de uitspraken van de organisatie van de Dutch Grand Prix volledig te begrijpen. Aan het begin van december werd bekend dat Zandvoort ook in 2024 en 2025 op de Formule 1-kalender zal staan. Waar de organisatie erg blij was met de verlenging, daar zocht de gemeente Zandvoort naar een mogelijkheid om de kosten van de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head