Oud F1-coureur Kvyat roept op: 'Weer geen Russische sporters'

Daniil Kvyat heeft zich via social media uitgelaten over de oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Hij hoopt op een vredige oplossing voor het conflict en stelt dat hij niet wil dat zijn dochter opgroeit in een wereld waarin militaire conflicten gebeuren. Ook doet hij een oproep aan het Internationaal Olympisch Comité om Russische sporters niet te weren. "Ik hoop echt dat er een vredige oplossing gevonden wordt voor de situatie in Oekraïne en dat we in vrede samen kunnen leven", liet de Rus weten via Instagram. "Hopelijk kunnen alle partijen een oplossing vinden door samen te gaan zitten en respectvol…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head