Oud Russisch Formule 1-coureur haalt hard uit: 'Zonder Rusland geen enkele titel geldig'

Vitaly Petrov, oud Russisch Formule 1-coureur, is van mening dat een wereldtitel niet geldig is, zolang Rusland niet mag deelnemen. Voor Russische coureurs is het lastig om mee te kunnen doen aan de Formule 1. Dat heeft te maken met de sancties die zijn opgelegd vanwege de oorlog met Oekraïne. Petrov vindt dat oneerlijk en neemt het op voor zijn land als het aankomt op sport. "Zonder Rusland vind ik geen enkele kampioenstitel geldig", begint Petrov in gesprek met het Russische Sport Express. Op dit moment staat de FIA Russische coureurs wel toe, maar deze mogen niet onder de Russische…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head