Overzicht | Verstappen komt in actie op dag 1 en op dag 3 in Barcelona

De shakedown in Barcelona gaat woensdag van start. Hiermee gaan de coureurs in hun nieuwe bolides belangrijke data vergaren voor hun teams. De fans van de Formule 1 zullen niet de nieuwe bolides van de teams niet te zien krijgen, aangezien de ronden verreden gaan worden achter gesloten deuren. Toch laten de teams los wanneer hun coureurs in actie komen op het Circuit de Barcelona-Catalunya. Red Bull Racing heeft ook al aangegeven wanneer Max Verstappen en Sergio Pérez op het circuit te zien zijn. Op de eerste testdag, de woensdag, zal Verstappen de coureur zijn die op het asfalt te…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head