Pérez richt pijlen op 2023-titel: 'Wil het nieuwe seizoen op een heel hoog niveau starten'

Sergio Pérez heeft het voor zijn gevoel beter dan ooit gedaan richting het einde van het 2022-seizoen. In Abu Dhabi mocht de Mexicaan zijn tweede jaar bij Red Bull Racing afronden. Daar was hij zelf tevreden over, maar vanuit vele hoeken kreeg hij ladingen van kritiek over zich heen. Zo zou hij volgens buitenstaanders niet een goede tweede rijder zijn. Hoe dan ook is de coureur uit Guadalajara zelfverzekerd dat het tijdens het 2023-seizoen beter zal gaan. Waar teamgenoot Max Verstapppen het seizoen afsloot met vijftien overwinningen, moest Pérez genoegen nemen met de zeges die hij behaalde in Monaco en…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head