Pérez wijt matig resultaat VT2 aan gebrek aan comfort in Red Bull

Sergio Pérez is verre van tevreden na de tweede vrije training in Frankrijk. De Red Bull Racing-coureur miste de aansluiting met teamgenoot Max Verstappen, en concurrenten Charles Lecleren Carlos Sainz, volledig. Hij is vooral niet blij met het materiaal, waarin hij dusdanig veel onbalans kende dat hij niet hoger eindigde dan de tiende plek. Ook spendeerde hij een significant deel van de vrije training in de garage, al stelt hij dat het niet om grote problemen ging. "We liepen wat vertraging op", geeft hij in een eerste reactie bij Sky Sports F1 aan. "Het waren geen grote problemen, maar we…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head