Piastri geen belemmering in McLarens jacht op F1-top: 'Maak me helemaal geen zorgen'

Oscar Piastri"s gebrek aan ervaring in de Formule 1 zal McLaren niet hinderen, zo voorspelt de kersverse teambaas Andrea Stella aan Motorsport.com. Het team uit Woking wil nog altijd de top van de koningsklasse aanvallen, maar Stella denkt niet dat het hebben van een debutant een nadeel vormt in die jacht. Bovendien is er ook continuïteit doordat Lando Norris nog altijd onderdeel uitmaakt van McLaren. "Dat is een belangrijk punt", meent Stella. "Daarmee behouden we een soort referentiepunt. En het is een referentie die we heel goed kennen, omdat we samen met Lando zijn ontwikkeling hebben doorlopen. En er is…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head