Piastri moet rijstijl aanpassen aan McLaren: 'Paar dingen die beetje veranderd moesten worden'

Oscar Piastri heeft zijn eerste maand als McLaren-coureur erop zitten, en in die periode heeft hij al mogen testen met de 2022-bolide van de Britse renstal. De Australiër merkte dat de auto wel degelijk anders rijdt dan hij bij bijvoorbeeld Alpine gewend was, maar hij weet niet of dat ligt aan de McLaren of dat het een eigenschap van de 2022-auto"s in het algemeen is. Het vergt in ieder geval wel wat aanpassing. In gesprek met Speedcafé is de 21-jarige open over hoe de McLaren moeilijk instuurt. Hij kan alleen niet zeggen of dat specifiek aan zijn bolide ligt, of…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head