Porpoisingmaatregel nog altijd onduidelijk, Mercedes wil medewerking van Ferrari en Red Bull

De Formule 1-teams hopen dat de FIA snel duidelijkheid verschaft over de porpoisingmaatregel. De renstallen weten nog niet wat de wijzigingen van het bestuursorgaan precies zullen inhouden, waardoor ze zich nog niet kunnen richten op de vloeren van 2023. Enkele teams zijn tegen de maatregel van de FIA, en verzetten zich hevig tegenover een mogelijke reglementswijziging. Bij Mercedes zijn ze niet blij met de tegenstribbelende teams. Momenteel zijn de FIA en de teams nog in gesprek met elkaar. "We moeten nog zien wat de veranderingen zijn", vertelt James Key, ingenieur van het team van McLaren, in de persconferentie waarbij F1Maximaal…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head