Red Bull en Ferrari passen vloeren aan voor Franse GP: Italiaanse renstal vindt meer downforce

Mark Hughes heeft tijdens het Grand Prix-weekend in Frankrijk gemerkt dat zowel Red Bull Racing als Ferrari wat aanpassingen hebben gemaakt aan de vloer. Red Bull maakte een zeer specifieke aanpassing, om ervoor te zorgen dat de RB18 goed door de bochtige laatste sector zou komen. Ferrari kwam met een upgrade die voor meer performance moet zorgen. Hughes denkt dat de auto van de Italiaanse renstal door de ontwikkelingen nu meer downforce kan genereren. "Het gebied dat beide teams hebben aangepakt, zijn de openingen bij de randen van de vloer", schrijft Hughes voor Formula1.com. De vloeren van de Formule 1-bolides…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head