Red Bull in 2023 | 'Die volgende stap van de RB18 wordt nóg sneller, nóg beter'

Red Bull Racing deed in 2022 wat men lang niet voor mogelijk hield: Mercedes van de constructeurstitel afhouden. Het team van Max Verstappen en Sergio Pérez kwam als bovenliggende partij uit de reglementswijzigingen, en zo wist eerstgenoemde zijn tweede wereldtitel op rij binnen te slepen. Hoe vergaat het de Oostenrijkers in 2023? Wat zijn de meest recente signalen vanuit Milton Keynes? Hoe zaten de Formule 1-redacteuren van F1Maximaal.nl vorig jaar met hun voorspelling, en wat wordt het dit jaar? In gesprek met hoofdredacteur Mike van Weert trappen we de voorbeschouwingsreeks voor 2023 af, beginnende met de titelverdedigers. Voorheen begonnen we…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head