Red Bull kan ook zonder steun van automerk domineren in F1: 'Waarom niet?'

Vitaly Petrov ziet niet in waarom Red Bull Racing zonder autofabrikant achter zich de Formule 1 niet kan domineren. Dat laat de oud-F1-coureur uit Rusland weten aan Sport Express. Petrov denkt dat een autofabrikant achter je hebben een voordeel is, maar het niet hebben ervan niet per se een nadeel is. "Waarom niet?" antwoordt de Rus op de vraag of Red Bull wel dominant kan zijn zonder steun van een automerk. "Red Bull heeft middelen, een groot team, grote specialisten, een grote hoeveelheid geld. Ze weten precies wat ze willen doen en hoe, en ze hebben daar professionals in dienst."…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head