Red Bull levert recordaantal academiecoureurs aan Formule 2 in 2023

Red Bull Racing zal dit jaar zes van de 22 coureurs in de Formule 2 ondersteunen, het meest van elk Formule 1-academie in de geschiedenis van de serie. Daarmee slaat de Oostenrijkse renstal natuurlijk een prima slag, aangezien het de opties voor een mogelijke promotie naar de Formule 1 vergroot. Wel is het voor enkele van deze coureurs belangrijk om zichzelf te laten gelden in de opstapklasse om zo hun plekje in het juniorenteam te garanderen. Red Bull heeft meerdere coureurs vanuit de Formule 3 overgeheveld naar de de laatste opstapklasse voor de koningsklasse van de autosport. De nummer twee…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head