Ricciardo had één voorwaarde in gesprek met Red Bull: 'Ik wil niet bij alle races zijn'

De kogel is door de kerk. Vandaag is bekend geworden dat Daniel Ricciardo terugkeert bij Red Bull Racing. De Australiër gaat de rol van testcoureur vervullen bij het team. Ricciardo heeft aangegeven dat hij één voorwaarde had tijdens de onderhandelingen. De achtvoudig racewinnaar wil aankomend seizoen niet bij alle races aanwezig zijn. Ricciardo heeft duidelijk gemaakt dat hij hoopt in de toekomst terug te keren op de grid. Na het moeilijkste seizoen uit zijn carrière doet de 33-jarige noodgedwongen een stapje terug en zal hij komend seizoen de testcoureur van Red Bull zijn. De Australiër heeft goede hoop dat een…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head