Ricciardo strijdvaardig: 'Geef me een winnende auto en ik win'

Daniel Ricciardo heeft in een interview met Sky Sports F1 aangeven dat als hij een winnende auto krijgt, hij de kans om te winnen niet zou laten liggen. De McLaren-coureur bracht voor de Grand Prix van Frankrijk een statement uit dat hij in ieder geval tot en met 2023 in de auto blijft zitten. Ricciardo arriveerde bij McLaren als een spraakmakende aanwinst in 2021, maar heeft tot nu toe niet aan de verwachtingen voldaan. Nico Rosberg noemde Lando Norris één van de beste coureurs van zijn generatie "Geef me een winnende auto en ik win", zei Ricciardo in Frankrijk. "Ik…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head