Ricciardo verkiest 'zachtere' aanpak McLaren boven die van Red Bull

Daniel Ricciardo lijkt de behandeling van coureurs bij McLaren te verkiezen boven die van Red Bull Racing. Bij de Oostenrijkse renstal werd door Helmut Marko een goed eindresultaat geëist. In de eerste jaren van zijn Formule 1-carrière denkt de Australiër dat dat hem geholpen heeft, maar inmiddels lijkt hij toch meer waardering te hebben voor de kalmere, ondersteunende aanpak die McLaren hem afgelopen jaar getoond heeft. "Marko gaf mij liefde, maar was ook streng voor mij als junior. Ik denk dat dat erg goed voor mij was, daar ben ik namelijk snel van opgegroeid", zo steekt Ricciardo van wal in…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head