Rietveld geniet van samenwerking met Verstappen: 'Heel normale gast, gewoon 'one of the boys''

Dat Max Verstappen graag achter zijn simulator kruipt in zijn vrije tijd is inmiddels geen geheim meer. De Nederlander doet met regelmaat mee met grote simraces, waaronder onlangs ook de 24 uur van Le Mans. Één van zijn teamgenoten, Jeffrey Rietveld, heeft een boekje open gedaan over de samenwerking met de Formule 1-coureur. Volgens de Nederlander is er bij de wereldkampioen bepaald geen sprake van sterallures en houdt hij er van om te dollen, maar neemt hij het simracen wel heel serieus. In gesprek met Motorsport.com gaat Rietveld in op de samenwerking met Verstappen. "Het was superleuk om met Max…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head