'Rookie' Russell leerde niet te forceren: 'Dan is een crash bij voorbaat verzekerd'

George Russell heeft in een interview teruggeblikt op zijn eerste jaar bij Mercedes. De Brit voelde zich bij tijd en wijle weer net een rookie, nadat hij de overstap maakte van Williams naar de Duitse renstal. Hij heeft veel geleerd van Lewis Hamilton, en leerde zelf ook belangrijke dingen over het vooraan het veld rijden. Forceren is dan ook geen goed idee, want wanneer je op 101 procent rijdt, is een crash gegarandeerd, zo stelt de coureur. In gesprek met Motorsport.com vertelt Russell dat hij zich voelde als iemand die net kwam kijken tijdens zijn eerste maanden bij Mercedes. "In…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head