Rosberg lyrisch over reglementswijziging: 'Voor mij was het Formule 1-jaar 2022 fantastisch'

Nico Rosberg is enorm te spreken over wat de nieuwe reglementen van het jaar 2022 gedaan hebben met de sport. De Duitser ziet dat het racen interessanter is geworden en dat het vrijwel nooit saai was. De voormalig wereldkampioen spreekt dan ook van een geslaagde wijziging, en onderstreept dat er meer inhaalacties zijn geweest dan voorheen. Rosberg vertelt tegenover Formula1.com dat hij erg genoten heeft van het afgelopen seizoen in de koningsklasse van de autosport. "Voor mij was het Formule 1-jaar 2022 fantastisch. Het was een geweldig seizoen. Zelfs nu één coureur zoveel domineerde, werd het niet echt saai. Het…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head