Rossi over 2022: 'Alpine kan stappen gaan maken dankzij middelen van de Renault Group'

Alpine-CEO Laurent Rossi gelooft dat zijn team met behulp van slimme kunstmatige intelligentie (AI) van de Renault Group het gat kan dichten naar de topteams in de Formule 1: Mercedes en Red Bull Racing. Het Alpine F1-team stond voorheen bekend als Renault. Met Rossi sinds 2021 aan het roer wil het team binnen vijf jaar aan de top van de Formule 1 staan. De nieuwe reglementen van 2022 zouden daar ook bij kunnen helpen. "We hebben nu vijf tot tien jaar de financiële stabiliteit van de Renault Group met de daarbij komende activa. In de Formule 1 wordt steeds minder…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head