Russell gelooft in overwinning: 'Ons vuur nog nooit zo krachtig gebrand'

George Russell is er heilig van overtuigd dat Mercedes nog dit seizoen om de overwinning kan strijden. Hoewel de renstal nog altijd tekort lijkt te komen op Red Bull en Ferrari, gelooft de Brit dat hij en zijn team nog een grand prix op hun naam kunnen zetten. Het gevoel met de W13 wordt steeds beter, al zal wel alles moeten kloppen voor het team om daadwerkelijk de aansluiting te vinden. Tegenover Speedweek laat de Brit weten nog altijd geloof te hebben dit seizoen een overwinning te kunnen pakken. "Ik ben ervan overtuigd dat we in de tweede helft van…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head