Russell: 'Het seizoen naast Hamilton maakt de drie jaar bij Williams goed'

George Russell denkt dat het jaar naast Lewis Hamilton hem meer heeft gebracht dan de drie jaar die hij bij Williams heeft doorgebracht. De coureur van Mercedes was bij de Britse renstal voor het grootste gedeelte de meest ervaren coureur terwijl hij zelf nog maar een jonge coureur was. Russell is van mening dat het heel erg belangrijk is om naast een ervaren coureur te rijden om zo zelf ook te kunnen leren. Bij Mercedes kwam Russell te rijden naast iemand naar wie hij opkeek. De coureur is blij dat de zevenvoudig wereldkampioen hem ook goed behandelde. "Ik heb altijd…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head