Russell licht updates in Frankrijk toe: 'Het zou ons meer prestaties moeten brengen'

George Russell heeft vertrouwen in de Grand Prix van Frankrijk als het aankomt op de meegebrachte updates van Mercedes. Al vanaf het begin van het seizoen is de Duitse renstal hard bezig om snelheid te vinden, en in de afgelopen races lijken ze daar vooruitgang in te hebben geboekt. Op Franse bodem komt Mercedes dus opnieuw met updates, en die kunnen een verschil maken, zegt Russell. "Ik denk dat de temperaturen en de iets gladdere baan ons ten goede zullen komen", begint Russell over de kansen van Mercedes op Paul Ricard, tegenover The Race. "We hebben ook als team enorm…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head