Russell pleit voor evolueren reglementen: 'Racen is een heel dynamische sport'

George Russell zou graag zien dat de wedstrijdleiders een meer open aanpak hanteren dan momenteel het geval is. De Brit ziet dat de mannen zich in principe aan de regels houden, maar dat deze nu erg zwart-wit worden geïnterpreteerd en stelt dat het niet zo makkelijk ligt. Samen met de coureurs zou er dan ook gekeken moeten worden naar hou het beter kan in de toekomst. Russell kan zich deels vinden in de kritiek die er wordt geuit op de nieuwe wedstrijdleiders Niels Wittich en Eduardo Freitas, zo meldt hij in gesprek met Autosport. De Brit begrijpt hun beslissingen wel,…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head