Russell rekent niet op vuurwerk met Hamilton: 'Relatie wordt waarschijnlijk hechter'

George Russell is niet bang voor een verslechterde relatie met teamgenoot Lewis Hamilton in het geval Mercedes weer kan vechten om het behalen van één-twee"s. Afgelopen seizoen konden de Zilverpijlen dat niet en werd er vooral samengewerkt om de best mogelijke resultaten in lijn met het materiaal te behalen. Wel denkt Russell dat er een iets andere dynamiek kan ontstaan als Mercedes weer écht meedoet om de overwinningen. "Ik bedoel, als je vecht voor één-twee"s zal er natuurlijk een iets andere dynamiek zijn en dat is niet meer dan normaal", vertelt hij aan Motorsport.com. "Maar wat het met ons tweeën…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head