Russell: 'We weten dat Ferrari en Red Bull niet stilstaan'

George Russell en Lewis Hamilton houden hoop op verbetering na een lastige seizoensstart. Mercedes kwam op Bahrein duidelijk als op twee na beste team voor de dag, en dat realiseren de coureurs zich ook. Wel denken ze dat het team nog voor overwinningen kan strijden wanneer ze porpoising wegwerken. Tegen het einde van het seizoen zou de wereldtitel van 2022 dus zomaar tot de mogelijkheden kunnen behoren. Allereerst is Russell aan het woord. Mercedes ligt achter op de concurrenten, maar Russell blijft een positieve blik houden op de situatie. "Dingen veranderen snel in de Formule 1", suggereert hij tegenover onder…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head