Sainz acht verschil met Red Bull niet groot: 'Dominant zonder een duidelijke voorsprong in tempo'

Carlos Sainz is ervan overtuigd dat Ferrari niet ver van Red Bull Racing verwijderd is. Hoewel de Italianen het kampioenschap met ruime afstand moesten laten aan de Oostenrijkers, was het verschil erg klein volgens de coureur en zat het hem vooral in andere dingen dan performance. Als Ferrari het vermogen iets op kan schroeven en haar zaken op orde krijgt, denkt de Spanjaard het Max Verstappen en Sergio Pérez moeilijk te kunnen maken komend seizoen. Tegenover Formula1.com vertelt Sainz positief te kijken richting komend seizoen. "Ik voel dat we kansen hebben. Ik bedoel, Red Bull is dominant geweest, maar ze…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head