Sainz bezig met contractverlenging: 'Op het moment is het nog niet gelukt'

Carlos Sainz zegt dat hij momenteel druk bezig is met een onderhandeling over een contractverlenging bij Ferrari. De Spanjaard is sinds 2021 onderdeel van de Scuderia en presteerde in zijn eerste seizoen zo goed dat de Italiaanse renstal nu al met de Madrileen zou willen verlengen. "Ik moet aankondigen dat er niets is om aan te kondigen", grapt Sainz tegenover Autosport. "Op het moment zijn we nog druk aan het discussiëren. Ik denk dat het duidelijk is dat Ferrari en ik beide blij zijn met de samenwerking en dat we daarom ook langer met elkaar door willen. We proberen zo…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head