Sainz denkt terug aan Australië: 'Heel zonde om weer direct uit te vallen'

Carlos Sainz heeft voor het tweede Grand Prix-weekend op rij een teleurstelling moeten verwerken. Tijdens de race in Australië viel de Ferrari-coureur uit na een eigen fout en in de eerste ronde van de Grand Prix van Emilia Romagna kwam de coureur na contact met Daniel Ricciardo opnieuw vast te staan in de grindbak. Sainz belooft dat er verbetering aankomt. Het ging voor de Spanjaard al mis tijdens de start van de race. De coureur kwam niet goed van zijn startplek en kwam in het gedrang terecht. "Ik had geen beste start vergeleken met Leclerc", stelt de Ferrari-rijder voor de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head