Sainz grapt over mogelijke titel: 'Ik wijzig mijn nummer niet van 55 naar 1'

Carlos Sainz is begonnen aan zijn tweede seizoen bij Ferrari. Vorig seizoen was de Spanjaard verrassend beter dan zijn teamgenoot Charles Leclerc. Deze week hebben de coureurs hun eerste kilometers gereden tijdens de testdagen in Barcelona. Voor het team van Ferrari waren dit uiterst productieve dagen. Het team reed de meeste ronden en daarnaast was het team ook één van de snelsten tijdens de wintertest. In Italië heerst het gevoel dat dit het jaar moet zijn dat Ferrari weer de wereldtitel kan grijpen. De cijfers van de wintertest onthullen natuurlijk nog niks, maar Sainz is over één ding duidelijk mocht…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head