'Sainz krijgt in Imola al nieuwe krachtbron van Ferrari na probleem in Australië'

Ferrari introduceert aankomend weekend al de nieuwe krachtbron, zo meldt de doorgaans goed geïnformeerde Giuliano Duchessa op Formu1a.uno. Carlos Sainz is degene die gebruik zal maken van het nieuwe motorblok vanwege een probleem dat ontdekt werd na zijn uitvalbeurt in Australië. Het oorspronkelijke plan van Ferrari was om de nieuwe krachtbron, die nog meer vermogen moet leveren en nog betrouwbaarder is, te introduceren in Spanje. Dat plan zal in ieder geval voor Sainz niet meer gelden. Dat zou door een problemen komen dat ontdekt werd na zijn uitvalbeurt tijdens de Grand Prix van Australië. Teamgenoot Charles Leclerschijnt geen problemen te…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head