Sainz over uitdagend jaar bij Ferrari: 'Hoewel ik goed reed, was het maximale vaak P5'

Carlos Sainz weet dat hij een perfect seizoen moet neerzetten, wil hij volgend jaar het wereldkampioenschap winnen. In 2022 leek Ferrari een kans te hebben om serieus mee te strijden om de titel, maar halverwege het seizoen werd duidelijk dat Red Bull Racing en Max Verstappen te sterk waren. Het hielp Sainz niet dat hij in de eerste helft van het seizoen veel moeite had met de F1-75 en ook veel punten verloor ten opzichte van zijn teamgenoot. In 2021 wist Sainz zijn teamgenoot, Charles Leclerc, nog te verslaan. Vorig jaar kende de Spaanse coureur een moeilijker jaar bij Ferrari.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head