Sainz pakt tien plaatsen gridstraf na wissel elektronica

Carlos Sainz heeft zijn eerste gridstraf van het weekend gepakt nadat hij met zijn team besloten heeft om de control electronics te vervangen. Na zijn uitvalbeurt in Oostenrijk, waarbij hij zijn motor letterlijk in rook zag opgaan, was al duidelijk dat er gridstraffen aan zaten te komen. De kans dat er meer gaan volgen lijkt dan ook aanzienlijk. In Oostenrijk was de Spanjaard erg snel onderweg om Max Verstappen in te halen, waarna zijn Ferrari-motor op het moment suprême de geest gaf. Een flinke brand was het gevolg van zijn geplofte motor, waarna het handelen van de marshals ook voor…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head