Sainz snapt tactiek Pérez niet: 'Wat als Russell mij had ingehaald?'

Carlos Sainz zet zijn vraagtekens bij de regels van de Formule 1 wat betreft het teruggeven van een positie. De Ferrari-rijder werd tijdens de safety car-periode ingehaald door Segio Pérez, waardoor de Mexicaan uiteindelijk de derde plek weer moest afstaan aan Sainz. Pérez wachtte tot na de safety car-herstart. Volgens…

Loading..

Klik hier om direct door te gaan

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
F1Head