Samenwerking Cadillac en Andretti maakt indruk, maar 'wie toetreedt, moet de groei meebrengen'

Toto Wolff en James Vowles hebben positief gereageerd op het nieuws dat General Motors met Cadillade samenwerking is aangegaan met Andretti. Het team van Michael Andretti liet eerder optekenen met het grote Amerikaanse autobedrijf de jacht op een plek in de Formule 1 achterna te blijven jagen. Volgens de teambazen van Mercedes en Williams is de samenwerking een stap in de goede richting, al zal het team nog altijd moeten aantonen hoe het voor groei van de sport kan zorgen. Tijdens een persmoment waarop de overstap van Vowles naar Williams besproken werd, was er ook aandacht voor de nieuwe samenwerking…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head