Saoedische minister nodigt Hamilton uit voor kop koffie na kritiek

Prins Abdulaziz Bin Turki Al-Faisal, de Saoedische minister van sport, heeft Lewis Hamilton aangeboden om te praten. Ook in 2022 sprak de zevenvoudig wereldkampioen zich uit over de mensenrechtensituatie in Saoedi-Arabië, en de minister heeft hem daarom uitgenodigd voor een kop koffie om het met de Mercedes-coureur te hebben over waarom hij niet in het land wil racen. In 2021 ging de Formule 1 voor het eerst naar het Midden-Oosterse land, en toen liet Hamilton al weten dat geld het enige motief was voor een Grand Prix. Hij liet zich destijds ook kritisch uit over de mensenrechtensituatie in Saoedi-Arabië. Zo…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head