Sargeant staat nog niet stil bij aanstaand F1-debuut: 'Nog niet echt doorgedrongen'

Logan Sargeant staat er nog niet helemaal bij stil dat hij zichzelf vanaf aankomend seizoen Formule 1-coureur mag noemen, zo laat hij weten op de officiële site van zijn team Williams. De Amerikaan bereidt zich wel goed voor op zijn debuutseizoen en heeft een intens trainingskamp achter de rug in Portugal. "Het is nu een paar maanden geleden dat ik werd aangekondigd als Formule 1-coureur, maar het is volgens mij allemaal nog niet echt doorgedrongen", vertelt de 22-jarige Sargeant. "Ik train zo hard als ik kan, wetende welke uitdaging ik tegemoet ga, maar als F1-coureur voel ik verder nog weinig…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head