Schmidt verwacht kleine straf Red Bull: 'Misschien vijftig punten in mindering voor 2021'

Michael Schmidt verwacht niet dat de teams die over het budgetplafond zijn gegaan een hele zware straf zullen krijgen. Het gerucht gaat dat Red Bull Racing en Aston Martin over de limiet zijn gegaan gedurende het 2021-seizoen. Een van de teams is een zware overtreding begaan, terwijl de andere renstal niet ver over de limiet is gegaan. Toch moet dat volgens Schmidt weinig uitmaken, aangezien één miljoen dollar een team al flink vooruit kan helpen. Toto Wolff en Mattia Binotto weten haast zeker dat Red Bull het budgetplafond heeft overschreden in 2021. Als dit klopt dan lijkt de renstal ook…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head