Shovlin gelooft in Mercedes-zege: 'We zitten Red Bull en Ferrari nu al op de hielen'

Andrew Shovlin, ingenieur bij het team van Mercedes, is zeer te spreken over de stappen die het team gedurende het jaar heeft gezet. Mercedes begon het jaar met een flinke achterstand, maar de Duitse renstal lijkt langzamerhand het gat naar Red Bull Racing en Ferrari te hebben gedicht. Bij Shovlin bestaat dan ook de hoop dat het team dit jaar nog een race kan winnen. Al vroeg in het seizoen werd duidelijk dat het team stappen moest zetten in de ontwikkelingsrace. De upgrades die Mercedes dit seizoen heeft gebracht, lijken nu hun vruchten af te werpen. "De kwalificatie in Oostenrijk…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head