Shovlin goudeerlijk over problemen Mercedes: 'Er is van alles mis'

Het gaat allemaal nog niet volgens plan bij het team van Mercedes. Lewis Hamilton wist wel op het podium te eindigen in Bahrein, maar daar had hij wel een uitvalbeurt van Max Verstappen voor nodig. Op basis van pure snelheid lijkt de Duitse renstal momenteel niet verder te komen dan de vijfde en de zesde plek. Toch verwacht Andrew Shovlin op korte termijn verbetering bij Mercedes. De W13 kreeg tijdens de testdagen in Bahrein direct veel complimenten door het sidepodloze-design. Toch is de auto totaal nog niet competitief. "In de debrief werd duidelijk dat er van alles mis is", zegt…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head