Shovlin: 'Hamilton verlaat de paddock altijd als één van de laatsten, zo niet als laatste'

Andrew Shovlin, de hoofdingenieur van Mercedes, vertelt over zijn samenwerking met Lewis Hamilton en hoe de zevenvoudig wereldkampioen door de jaren heen is veranderd. De 38-jarige coureur is wat betreft zijn resultaten op het circuit één van de beste coureurs aller tijden en ook buiten de baan is hij van grote toegevoegde waarde voor Mercedes, aldus Shovlin. De hoofdingenieur begon zijn Formule 1-carrière bij BAR, wat later Honda, Brawn GP en uiteindelijk Mercedes werd. Sinds de komst van Hamilton bij de Duitse renstal werkt Shovlin dus al met hem samen. "Ik werk nu al heel lang met Lewis en hij…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head