Shovlin realistisch na eerste podium Russell: 'Hebben een lange weg te gaan'

Andrew Shovlin is zeer te spreken over het geleverde werk van de Mercedes-coureurs in Australië. George Russell wist zijn eerste podium voor de Duitse renstal te behalen, en Shovlin zag zijn teamgenoot, Lewis Hamilton, op P4 eindigen. Een prima eindresultaat, al moet gezegd worden dat Mercedes bij lange na het niveau niet haalt dat ze willen halen. "Uitstekend werk van Russell om zijn eerste podium te behalen. Hij werkt mee aan de ontwikkeling van de auto en, hoewel we nu de pace nog niet hebben die we willen hebben, dat podium biedt een mooie beloning", aldus de Mercedes-topman in een…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head