Shovlin zag Russell voordeel hebben tegen Hamilton: 'Voor George gemakkelijker aanpassen'

Nadat al snel duidelijk werd dit seizoen dat Mercedes een moeilijk seizoen voor de boeg had, zag Shovlin hoe George Russell een voordeel had in het begin van het jaar ten opzichte van teamgenoot Lewis Hamilton. De van Williams overgekomen Brit was het al gewend om in een auto rond te rijden die moeilijk mee kon komen, door jarenlang in de achterhoede te hebben gereden. Die kennis heeft volgens de engineer geholpen om in het begin van het jaar beter te presteren dan de zevenvoudig wereldkampioen. Shovlin zag in gesprek met Motorsport.com dat het voor Russell en Hamilton tijd kostte…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head