Silverstone wil uitbreiding van het programma naar vier dagen 'om meer racegeweld te laten zien'

Baandirecteur Stuart Pringle heeft aangegeven dat er een plan op tafel ligt om het Formule 1-weekend op Silverstone te verlengen van drie naar vier dagen. Zo wil de organisatie meer toeschouwers werven en het publiek trakteren op nog meer racegeweld. Ze zijn van plan om het weekend dan op donderdag te laten beginnen. Het traditionele programma van een raceweekend bestaat uit een mediadag op de donderdag en dan begint het racerij op de vrijdag met de eerste twee vrije trainingen. Daar wil Silverstone verandering in brengen. Het is de bedoeling dat de mediadag dan verschuift naar de woensdag en de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head